DE GELE ETALAGE

DE GELE ETALAGE

De gele etalage is een aanbieder van mooie vintage design meubels en is ontstaan uit onze interesse in oude gebruikte, vooral Nederlandse en Scandinavische design meubels uit de jaren 50 t/m 80.

In de loop der jaren werd de verzameling fauteuils en stoelen dusdanig groot dat ons huis in een opslagruimte dreigde te veranderen, van mooi, maar ongebruikt vintage design. Dit heeft ons in 2013 doen besluiten de meubels te gaan verkopen met als resultaat “DE GELE ETALAGE”.

Wij VERKOPEN via onze website vintage design meubels met karakter en stijl, waarbij de keus bepaald wordt of wij het in ons eigen huis zouden willen hebben staan. Daarnaast KOPEN we ook vintage meubels AAN uit inboedels en kunt u bij ons terecht voor het aanbieden van uw eigen design meubels (zie INKOOP/AANKOOP).

U kunt bij de gele etalage ook terecht voor INTERIEUR- en STYLINGADVIES  van uw woning, kantoor winkel of horeca of het plaatsen van een ZOEKOPDRACHT voor een specifiek meubelstuk (zie INTERIEUR & STYLING)

BEZORGING of verzending van een meubelstuk is tegen een n.t.b. vergoeding mogelijk, neemt u hiervoor gerust contact met ons op.

Natuurlijk kunt u de meubelstukken ook in het echt bewonderen. Op AFSPRAAK kunt u een kijkje nemen in onze loods in Ouderkerk aan de Amstel waar alle aangeboden items staan opgeslagen.

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze laatste vintage design aanwinsten, volg ons dan op FACEBOOK TWITTER INSTAGRAMPINTEREST

Tot ziens en we zien u graag weer terug in DE GELE ETALAGE / Angela & Derko-Jan / Amsterdam IJburg / Ouderkerk aan de Amstel (loods)

De gele etalage is een handelsnaam van
Hollands Huis te Amsterdam
KvK / Chamber of Commerce 56971117
BTW / VAT 8523.84.294.B.01.3210
IBAN: NL12INGB0006273861
BIC: INGBNL2A

>> ENGLISH VERSION

VOORWAARDEN & CONDITIES

AANGEBODEN ITEMS
Onze aangeboden meubels bevinden zich in een goede vintage staat. Voordat we de meubels gaan verkopen wordt alles nagekeken op onvolkomenheden en beschadigingen, schoongemaakt en behandeld (leren en stoffenbekleding, houtwerk en constructie). Eventuele gebruikssporen, onvolkomenheden en/of beschadigingen worden te allen tijde gemeld en/of in beeld gebracht in onze advertenties. Houdt u er desondanks rekening mee dat u een gebruikt product koopt met mogelijke niet genoemde (zeer) kleine imperfecties.
BETALING
Betaling bij afhalen is in contanten. U kunt bij ons niet pinnen, wel kunt u betalen met uw smartphone met achterlating van uw woonadres. Bij het verzenden van een item dient het totale aankoopbedrag incl. transportkosten voor het daadwerkelijk verzenden van het item op onze bankrekening bijgeschreven te zijn. Op onze producten is de margeregeling van toepassing, waardoor de producten excl. 21% btw worden aangeboden.
GARANTIE
Op al onze producten is geen sprake van enige garantietermijn, ruil of retour mogelijkheid. Mocht u na aankoop niet tevreden zijn met het meubel dan kunnen wij in uitzonderlijke gevallen deze binnen 14 dagen van u terug kopen tegen 80% van de aankoopprijs, ervan uitgaande dat het meubel in dezelfde staat verkeert als bij verkoop. Retour kosten zijn voor rekening van koper.
RESERVERING
U kunt bij ons een meubelstuk reserveren. Wij vragen hiervoor een kleine aanbetaling van 10% van de verkoopprijs met een minimum van €35,-. Deze aanbetaling geeft u 10 dagen het alleenrecht op de aankoop van het meubel. Mocht u bij het bezichtigen van het meubel besluiten om niet tot aankoop over te gaan dan wordt de aanbetaling vanzelfsprekend geretourneerd. Verloopt de termijn van 10 dagen, dan wordt uw aanbetaling automatisch geretourneerd.
Een item is gereserveerd indien wij een bevestiging naar u hebben verstuurd en de aanbetaling is ontvangen.
BEZORGING / VERZENDING
Wereldwijde bezorging en/of verzending van uw vintage aankoop is mogelijk. Informeert u naar de mogelijkheden en kosten. Voor verzendingen worden extra kosten berekend voor het inpakken van het meubel.